Blender smoothie doua cani teesa
Produsul precedent Produsul urmator

Blender smoothie doua cani 300W teesa

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
182,30 Lei
135,00 Lei
Cod Produs:

TSA3535

Brand:

Teesa

Livrare prin GLS: 19 Lei
Livrare gratuita: la comenzi peste 500 Lei
Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur


Blender-ul pentru smoothie Teesa este propunerea noastra pentru cei care, in ciuda lipsei timpului, incearca sa aiba grija de sanatatea lor. Produsul este extrem de usor de folosit si tine pasul cu tine in orice situatie. Alege fructul sau leguma preferata si adauga putin iaurt sau apa. Blenderul functioneaza la 20000 de rotatii pe minut, care impreuna cu puterea de 300W vor transforma imediat ingredientele intr-un cocktail delicios. Un aspect foarte important, vei putea sa il pui direct in cana de 500 ml, care poate fi inchisa cu capacul inclus si astfel poate fi usor transportat, fie ca mergi la lucru, la scoala, la plimbare sau la antrenament. Produsul are doua cani incluse (realizate din tritan fara BPA) astfel ca tu decizi daca iei cu tine smoothie-ul sa il bei mai tarziu, sau te bucuri de cealalta jumatate si inlocuiesti sandwitch-urile traditionale cu o gustare sanatoasa.

Inchiderea de siguranta a blenderului Teesa asigura anti-alunecarea si blocarea pentru a nu picura. Produsul ocupa putin spatiu iar carcasa din otel inoxidabil asigura rezistenta in timp, transformandu-l intr-un companion de nadejde in bucataria ta.

Blender-ul pentru smoothie Teesa este propunerea noastra pentru cei care, in ciuda lipsei timpului, incearca sa aiba grija de sanatatea lor. Produsul este extrem de usor de folosit si tine pasul cu tine in orice situatie. Alege fructul sau leguma preferata si adauga putin iaurt sau apa. Blenderul functioneaza la 20000 de rotatii pe minut, care impreuna cu puterea de 300Wvor transforma imediat ingredientele intr-un cocktail delicios. Un aspect foarte important, vei putea sa il pui direct in cana de 500 ml, care poate fi inchisa cu capacul inclus si astfel poate fi usor transportat, fie ca mergi la lucru, la scoala, la plimbare sau la antrenament. Produsul are doua cani incluse (realizate din tritan fara BPA) astfel ca tu decizi daca iei cu tine smoothie-ul sa il bei mai tarziu, sau te bucuri de cealalta jumatate si inlocuiesti sandwitch-urile traditionale cu o gustare sanatoasa. 

Inchiderea de siguranta a blenderului Teesa asigura anti-alunecarea si blocarea pentru a nu picura. Produsul ocupa putin spatiu iar carcasa din otel inoxidabil asigura rezistenta in timp, transformandu-l intr-un companion de nadejde in bucataria ta.

SPECIFICATII TEHNICE
 Viteza: 20000 rpm
• Capacitate recipient: 2 x 500 ml
• Carcasa din otel inoxidabil
• Putere motor: 300 W
• Alimentare: 220-240 V; 50/60 Hz

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare