Boxa bluetooth ip67 kruger&matz discovery
Boxa bluetooth ip67 kruger&matz discovery
Boxa bluetooth ip67 kruger&matz discovery
Produsul precedent Produsul urmator

Boxa bluetooth ip67 kruger&matz discovery 2x4w

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
368,60 Lei
273,00 Lei
Cod Produs:

KM0523

Brand:

Krüger&Matz

Livrare prin GLS: 19 Lei
Livrare gratuita: la comenzi peste 500 Lei
Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur


Lasa-te surprins

Boxa cu Bluetooth Kruger&Matz Discovery te surprinde prin functionalitate! Dispozitivul nu numai ca a fost echipat cu Bluetooth 4.0, dar are o distanta de actiune de pana la 30 m si functie NFC, pentru conectare usoara si rapida cu smartphone-ul. Doua intrari AUX si sloturi pentru card micro SD, boxa Discovery reda muzica direct de pe cardul de memorie sau dispozitive analogice. Un avantaj in plus il reprezinta bateria de 2200 mAh, care iti ofera pana la 10 ore de ascultat muzica preferata, iar microfonul incorporat iti transforma boxa in difuzor ca sa poti vorbi la telefon.

Prieten in conditii extreme

Boxa Discovery este ideala atunci cand pleci in expeditii, inclusiv cele extreme. Model are carcasa cauciucata, pentru atenuarea socurilor. Iubitorii calatoriilor lungi vor fi bucurosi sa afle ca boxa este dotata cu port microUSB, astfel ca nu e nevoie sa iei cu tine un incarcator suplimentar.


Pe ploaie sau soare

Daca tu si prietenii tai preferati sa va petreceti timpul in aer liber, atunci boxa Discovery va fi companionul perfect. Are specificatia IP67, ceea ce insemana ca este rezistenta la praf si murdarie. Designul este unul rezistent la apa, iar astfel te vei putea bucura de muzica preferata fara sa iei in seama ploaia.

Lasa-te surprins 
Boxa cu Bluetooth Kruger&Matz Discovery te surprinde prin functionalitate! Dispozitivul nu numai ca a fost echipat cu Bluetooth 4.0, dar are o distanta de actiune de pana la 30 m si functie NFC, pentru conectare usoara si rapida cu smartphone-ul. Doua intrari AUX si sloturi pentru card micro SD, boxa Discovery reda muzica direct de pe cardul de memorie sau dispozitive analogice. Un avantaj in plus il reprezinta bateria de 2200 mAh, care iti ofera pana la 10 ore de ascultat muzica preferata, iar microfonul incorporat iti transforma boxa in difuzor ca sa poti vorbi la telefon. 

Prieten in conditii extreme 
Boxa Discovery este ideala atunci cand pleci in expeditii, inclusiv cele extreme. Model are carcasa cauciucata, pentru atenuarea socurilor. Iubitorii calatoriilor lungi vor fi bucurosi sa afle ca boxa este dotata cu port microUSB, astfel ca nu e nevoie sa iei cu tine un incarcator suplimentar.


Pe ploaie sau soare 
Daca tu si prietenii tai preferati sa va petreceti timpul in aer liber, atunci boxa Discovery va fi companionul perfect. Are specificatia IP67, ceea ce insemana ca este rezistenta la praf si murdarie. Designul este unul rezistent la apa, iar astfel te vei putea bucura de muzica preferata fara sa iei in seama ploaia.

DESCRIERE
Grad de protectie: IP67
Bluetooth 4.0 + NFC
Difuzor cu diametru de 40 mm
Răspuns de frecvență: 60 Hz ... 18 kHz
Putere de ieșire 2 x 4 W
Impedanță 2 Ohm
THD ≤ 0,5%
Raport S / N ≥ 95 dB
Slot carduri Micro SD
Micro USB
Intrare audio AUX
Handsfree
Durată de redare a muzicii de până la 10 ore
Baterie incorporata de 2200 mAh
Indicator de nivel baterie numai în iOS
Tensiunea de încărcare de 5 V / 1 A

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare