Casti audio bluetooth 4.0 ipx4 k&m
Produsul precedent Produsul urmator

Casti audio bluetooth 4.0 ipx4 k&m

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
197,10 Lei
146,00 Lei
Cod Produs:

KMPM5

Brand:

Krüger&Matz

Livrare prin GLS: 19 Lei
Livrare gratuita: la comenzi peste 500 Lei
Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur


Bluetooth
Datorita functionalitatii, castile in-ear Kruger&Matz M5 vor fi insotitorul perfect pentru cei care iubesc sportul. Datorita castilor cu Bluetooth te poti conecta imediat la smartphone, iar distanta de actiune de 10 m te ajuta ca timpul petrecut la sala sau alergand sa fie alaturi de muzica preferata, fara cablurile care se incurca mereu.
IPX4
Castile M5 sunt o alegere excelenta pentru cei care practica sporturile in aer liber. Datorita IPX4 sunt rezistente la apa, astfel daca in timpul antrenamentului incepe pe naeasteptate sa ploua, iti poti continua activitatea fara sa iti strici castile.
Forma speciala
Antrenamentul in compania muzicii preferate este mult mai eficient atunci cand nu trebuie sa iti faci griji pentru casti as nu iti cada din urechi. Avand in vedere confortul oamenilor activi, modelul Kruger&Matz M5 foloseste un sistem de prindere din silicon care se potriveste exact in ureche, eliminand astfel posibilitatea caderii. Mai mult, cablul ce conecteaza setul de casti are o ajustare speciala, evitand totodata incurcarea.
Technologie APT-X
Castile M5 sunt realizate special pentru fanii tehnologiei mobile. Castile wireless Kruger&Matz iti ofera nu numai independenta, ci si o calitate excelenta a sunetului, garantata de technologia APT - X. Cu castile Kruger & Matz M5 iti poti asculta melodiile preferate wireless, dar ele vor suna la fel de bine ca atunci cand le asculti la castile cu fir.

Descriere:
Raspuns in frecventa: 20 Hz - 20 kHz
Impedanta: 16 ohm
SPL: 91 +/- 3 dB
Bluetooth 4.0
Tehnologie apt-X
Casti excelente pentru persoanele care practica sportul in aer liber. Avand un grad de protective IPX4, aceste casti sunt impermeabile, chiar daca va prinde o ploaie torentiala, castile nu se vor deteriora.

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare