Smartphone quad core live 4s kruger&matz
Produsul precedent Produsul urmator

Kruger&matz quad core live 4s smartphone

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
1.182,60 Lei
876,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM0439

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur

Culori extraordinare
Faceti cunostiinta cu ultima versiune a smartphone-ului LIVE. A patra versiune a acestui model este dotata cu un ecran IPS cu diagonala de 5 inch. Urmareste filme, joaca-te sau bucura-te de o multime de aplicatii in culorii vii si naturale in format HD. In plus, displayul pentru modelul LIVE 4S este acoperit cu sticla Dragontrail, astfel incat este mai durabil si rezistent la zgarieturi.
Ecran cu margini rotunjite
Smartphone-ul LIVE 4S se distinge prin designul sau. Carcasa metalica aurie ii confera un stil unic, ce combina functionalitatea si eleganta. Pentru a sublinia unicitatea modelului LIVE 4S, ecranul este acoperit cu sticla curbata 2.5D. Simte si vezi diferenta!
Memorie pe care te poti baza
Smartphone-ul LIVE 4S te ajuta sa-ti pastezi toate amintirile! Camera spate de 13 Mpx cu autofocus si iluminare a culorilor dual LED ofera imagini si filmari foarte bune, indiferent de momentul zilei. In plus, datorita camerei fata de 5 Mpx poti purta apeluri video prin mesageria instant.
Gata oricand
Pentru confortul unei bune functionari smartphone-ul este dotat cu un procesor quad-core MediaTek MTK6735 ce suporta 3 GB memorie RAM. Telefonul are cu 32 GB memorie interna ce se poate extinde cu un card micro SD. Aceasta combinatie asigura o functionare optima atat pentru vizionarea diverselor pagini web, pentru jocuri sau aplicatii.
USB tip C
Este mult mai usor sa iti conectezi telefonul la computer sau sa conectezi corect alimentatorul, fara a mai exista posibilitatea de a strica portul. Kruger&Matz LIVE 4S este dotat cu port USB tip C, al carui design simetric rezolva aceasta problema.
Tine totul sub control
Cu LIVE 4 ai nevoie doar de o atingere pentru a debloca smartphone-ul! Cititorul de amprente este o solutie confortabila, in special pentru cei care tin la viata privata. Acum esti sigur ca pozele personale, contactele si mesajele tale sunt protejate si numai tu ai acces la ele. Daca ai nevoie de acces rapid la o serie de functii pe care le folosesti frecvent butonul multifunctii iti vine in ajutor, cu ajutorul lui poti raspunde la un apel, poti incepe cautarea vocala sau face o poza.
 

Culori extraordinare
Faceti cunostiinta cu ultima versiune a smartphone-ului LIVE. A patra versiune a acestui model este dotata cu un ecran IPS cu diagonala de 5 inch. Urmareste filme, joaca-te sau bucura-te de o multime de aplicatii in culorii vii si naturale in format HD. In plus, displayul pentru modelul LIVE 4S este acoperit cu sticla Dragontrail, astfel incat este mai durabil si rezistent la zgarieturi.

Ecran cu margini rotunjite
Smartphone-ul LIVE 4S se distinge prin designul sau. Carcasa metalica aurie ii confera un stil unic, ce combina functionalitatea si eleganta. Pentru a sublinia unicitatea modelului LIVE 4S, ecranul este acoperit cu sticla curbata 2.5D. Simte si vezi diferenta!

Memorie pe care te poti baza
Smartphone-ul LIVE 4S te ajuta sa-ti pastezi toate amintirile! Camera spate de 13 Mpx cu autofocus si iluminare a culorilor dual LED ofera imagini si filmari foarte bune, indiferent de momentul zilei. In plus, datorita camerei fata de 5 Mpx poti purta apeluri video prin mesageria instant.

Gata oricand
Pentru confortul unei bune functionari smartphone-ul este dotat cu un procesor quad-core MediaTek MTK6735 ce suporta 3 GB memorie RAM. Telefonul are cu 32 GB memorie interna ce se poate extinde cu un card micro SD. Aceasta combinatie asigura o functionare optima atat pentru vizionarea diverselor pagini web, pentru jocuri sau aplicatii.

USB tip C
Este mult mai usor sa iti conectezi telefonul la computer sau sa conectezi corect alimentatorul, fara a mai exista posibilitatea de a strica portul. Kruger&Matz LIVE 4S este dotat cu port USB tip C, al carui design simetric rezolva aceasta problema.

Tine totul sub control
Cu LIVE 4 ai nevoie doar de o atingere pentru a debloca smartphone-ul! Cititorul de amprente este o solutie confortabila, in special pentru cei care tin la viata privata. Acum esti sigur ca pozele personale, contactele si mesajele tale sunt protejate si numai tu ai acces la ele. Daca ai nevoie de acces rapid la o serie de functii pe care le folosesti frecvent butonul multifunctii iti vine in ajutor, cu ajutorul lui poti raspunde la un apel, poti incepe cautarea vocala sau face o poza.

Sistem de operare: 6.0 Marshmallow
CPU: Quad-Core ARM Cortex-A53, 64-biți
Chipset: MTK6735
GPU ARM Mali-T720
Frecvența procesorului: max. 4x 1.3 GHz
RAM: 3 GB
Memoria interna: 32 GB

Ecran
Panou tactil capacitiv, multi-punct
Dimensiune ecran: 5 inch
Rezolutie: 720x1280 px, HD
matrice IPS
sticla Dragontrail

Multimedia
Camera foto: frontala de 5 megapixeli; camera spate 13 megapixeli, AF, Flash
Radio FM
Microfon
Difuzor

Comunicare
LTE
Rețea: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / LTE
GPS / AGPS
Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth 4.1

Senzori
Cititor de amprente
proximitate
Lumina
E-compas

Porturi
2 x slot pentru cartela SIM (microSIM, NanoSim)
Cititor de carduri microSD
USB tip C
ieșire pentru caști

Alimentare: 5 V / 1,5 A
Capacitate baterie: 2350 mAh

Caracteristici fizice
Greutate: 138 g
Dimensiuni: 147x70,5x8 mm

Inclus in colet:
- alimentator
- cablu USB
- manual
- cheita

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare