Minisistem audio lampi bluetooth, nfc, dab+ k
Produsul precedent Produsul urmator

Minisistem audio bluetooth, nfc, dab+ k, cd

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
2.029,10 Lei
1.503,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM1598D

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur


O multime de posibilitati
Daca iti place sa profiti la maxim de potentialul unui obiect, atunci o sa fii incantat de posibilitatile pe care ti le ofera sistemul audio KM 1598D. Dispozitivul va fi pe placul tuturor. Functiile de CD player si radio FM sunt pentru traditionalisti. Din contra, portul USB si intrarea AUX sunt pentru cei care prefera sa asculte muzica de pe dispozitive mobile, de exemplu smartphone. Modelul KM 1598D permite ascultarea posturilor radio digitale DAB+, care ofera o calitate mai buna a sunetului.
Dispozitiv cu stil
KM 1598D este combinatia ideala intre clasic si modern. Boxele realizate din lemn impreuna cu unitatea centrala realizata din aluminiu mat creaza un tot armonios. Finisarea atenta face ca dispozitivul sa se potriveasca in orice interior.
O noua calitate a sunetului
Produsul impresioneaza nu numai prin design, ci si prin specificatii. Sistemul audio KM 1598D are amplificator pe lampi, astfel incat sunetul este mai plin si mai dinamic. Ca sa nu mai vorbim de impresia facuta de lampile cu lumina calda...
Conectivitate wireless
Sistemul KM 1598D combina calitatea audio excelenta cu conectivitatea wireless. Cu functia Bluetooth ai garantia ca te poti conecta cu dispozitivul KM 1598D chiar daca nu ai cabluri audio, in timp functia NFC simplifica si faciliteaza transferul rapid al fisierelor cu muzica inspre player.

O multime de posibilitati
Daca iti place sa profiti la maxim de potentialul unui obiect, atunci o sa fii incantat de posibilitatile pe care ti le ofera sistemul audio KM 1598D. Dispozitivul va fi pe placul tuturor. Functiile de CD player si radio FM sunt pentru traditionalisti. Din contra, portul USB si intrarea AUX sunt pentru cei care prefera sa asculte muzica de pe dispozitive mobile, de exemplu smartphone. Modelul KM 1598D permite ascultarea posturilor radio digitale DAB+, care ofera o calitate mai buna a sunetului.

Dispozitiv cu stil
KM 1598D este combinatia ideala intre clasic si modern. Boxele realizate din lemn impreuna cu unitatea centrala realizata din aluminiu mat creaza un tot armonios. Finisarea atenta face ca dispozitivul sa se potriveasca in orice interior.

O noua calitate a sunetului
Produsul impresioneaza nu numai prin design, ci si prin specificatii. Sistemul audio KM 1598D are amplificator pe lampi, astfel incat sunetul este mai plin si mai dinamic. Ca sa nu mai vorbim de impresia facuta de lampile cu lumina calda...


Conectivitate wireless
Sistemul KM 1598D combina calitatea audio excelenta cu conectivitatea wireless. Cu functia Bluetooth ai garantia ca te poti conecta cu dispozitivul KM 1598D chiar daca nu ai cabluri audio, in timp functia NFCsimplifica si faciliteaza transferul rapid al fisierelor cu muzica inspre player.

DESCRIERE
Ecran LCD
Amplificator cu tuburi electronice
Compatibil CD-Audio, CD-mp3
Radio: FM / DAB +
Gama de frecvențe DAB + (Band III): 174.928-239.200 MHz
Gama de frecvență FM: 87,5 ~ 108 MHz
Bluetooth: Da
NFC: Da
Port USB: Da (5 V, 1 A)
Intrare AUX: jack de 3,5 mm (aux-in) + 2x RCA (intrare audio)
Ieșire pentru căști: mufă de 3,5 mm
Putere de ieșire (RMS): 2 x 75 W
Impedanta: 4 Ohm
THD: = <1%
Consum de energie: 70 W
Telecomanda
Alimentare: 220-240 V / 50-60 HzDimensiuni :
Unitate principală: 245 x 136 x 295 mm
Coloană speaker: 158 x 270 x 207 mm

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare