Radio mp3 player bluetooth kdx352bt jvc
Radio mp3 player bluetooth kdx352bt jvc
Radio mp3 player bluetooth kdx352bt jvc
Produsul precedent Produsul urmator

Radio mp3 player auto bluetooth KDX352BT JVC

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
557,60 Lei
413,00 Lei
Cod Produs:

JVC352

Brand:

JVC

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur

JVC Remote Application (prin Bluetooth) permite controlul receptorului audio (prin gesturi sau prin modul telecomanda) direct din smartphone. Puteti obtine informatii detaliate despre titlul melodiei, numele artistului sau denumirea albumului. De asemenea, prin aceasta aplicatie pot fi configurate setari personalizate ale sunetului.
Informatiile afisate pe display sunt mai usor de citit, iar ceasul este afisat in permanenta pe ecran.
Pot fi operate cu usurinta toate comenzile fie din iPod/iPhone, fie din unitatea centrala. Mai mult, informatiile referitoare la melodie sunt afisate pe ambele ecrane.
Pe langa transferul agendei telefonice, apelarea cu mainile libere prin Voice HD, radio prin internet si muzica din telefon, puteti accesa chiar si asistentul personal cu activare vocala „Siri”, fara a va lua mainile de pe volan si ochii de la drum. Microfonul extern asigura convorbiri clare, fara interferente.
K2 tehnology: este o tehnologie inovatoare JVC care permite reproducerea sunetului original prin extinderea frecventei si a bit rate-ului. Tehnologia K2 este compatibila cu toate sursele de stocare.
Sound lift: este o funtie care presupune manipularea inaltimii sunetului emis de difuzoare prin ajustarea frecventelor de sunet.
Sound response: accentueaza frecventele joase care pot fi pierdute in timpul conversiei la MP3 sau WMA.
Space enhancement: este o tehnologie ce permite imbunatatirea acusticii in masina. Utilizatorul seteaza dimensinule masinii iar unitatea ajusteaza sunetul pentru o claritatea mai buna.
EQ cu 11 presetari. Avand de ales dintre 11 presetari, este usor sa creati sunetul dorit.
Pe langa transferul agendei telefonice, apelarea cu mainile libere prin Voice HD, radio prin internet si muzica din telefon, poti accesa chiar si asistentul personal cu activare vocala „Siri”, fara sa iti iei mainile de pe volan si ochii de la drum. Microfonul extern asigura convorbiri clare, fara interferente.
JVC Remote Application (prin Bluetooth) iti permite controlul receptorului audio (prin gesturi sau prin modul telecomanda) direct din smartphone. Poti obtine informatii detaliate despre titlul melodiei, numele artistului sau denumirea albumului. De asemenea, prin aceasta aplicatie pot fi configurate setari personalizate ale sunetului.

Specificații tehnice
Tip produs: CD/MP3 player auto
Zona montare: Consola centrala
Format: 1 DIN
Conectivitate: AUX, USB
Formate audio suportate: MP3, WMA
Tip display: Digital
Compatibilitate telefon: iOS, Android
Functii Bluetooth: Da
Putere audio maxima (W): 4 x 50

DIMENSIUNI
Lungime: 182 mm
Inaltime: 53 mm
Adancime: 100 mm

Greutate: 600 g

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare