Sistem audio amplificare pe lampi electronice
Produsul precedent Produsul urmator

Sistem audio amplificare pe lampi electronice

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
1.834,70 Lei
1.359,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM1598

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur


Dispozitiv cu stil
KM1598 este combinatia ideala intre clasic si modern. Boxele cu carcasa de lemn in combinatie cu unitatea principala realizata din aluminiu mat creaza un intreg unitar. Finisarea atenta face ca dispozitivul sa se potriveasca in orice interior.
Conectivitate wireless
Sistemul KM1598 combina calitatea audio excelenta cu conectivitatea wireless. Cu functia Bluetooth ai garantia ca te poti conecta cu dispozitivul KM1598 chiar daca nu ai cabluri audio, in timp ce functia NFC simplifica si faciliteaza transferul rapid al fisierelor cu muzica inspre player .
Noul sunet
Produsul impresioneaza nu numai prin aspect, dar captiveaza si prin constructie. Sistemul KM1598 are amplificator cu lampi, astfel incat sunetul este profund, mai complet si mai dinamic. Ca sa nu mai vorbim de impresia facuta de lampile cu lumina calda...
O multime de posibilitati
Daca iti place sa exploatezi la maxim potentialul unui lucru, atunci KM1598 cu siguranta te va impresiona cu gama larga de posibilitati pe care le ofera. Dispozitivul va fi pe placul tuturor. Functiile CD si radio FM sunt traditionale. Iar porturile USB si AUX se vor potrivi celor care prefera muzica de pe dispozitive mobile, de exemplu smartphone.

Dispozitiv cu stil
KM1598 este combinatia ideala intre clasic si modern. Boxele cu carcasa de lemn in combinatie cu unitatea principala realizata din aluminiu mat creaza un intreg unitar. Finisarea atenta face ca dispozitivul sa se potriveasca in orice interior.

Conectivitate wireless
Sistemul KM1598 combina calitatea audio excelenta cu conectivitatea wireless. Cu functia Bluetooth ai garantia ca te poti conecta cu dispozitivul KM1598 chiar daca nu ai cabluri audio, in timp ce functia NFCsimplifica si faciliteaza transferul rapid al fisierelor cu muzica inspre player .

Noul sunet
Produsul impresioneaza nu numai prin aspect, dar captiveaza si prin constructie. Sistemul KM1598 are amplificator cu lampi, astfel incat sunetul este profund, mai complet si mai dinamic. Ca sa nu mai vorbim de impresia facuta de lampile cu lumina calda...

O multime de posibilitati
Daca iti place sa exploatezi la maxim potentialul unui lucru, atunci KM1598 cu siguranta te va impresiona cu gama larga de posibilitati pe care le ofera. Dispozitivul va fi pe placul tuturor. Functiile CD si radio FM sunt traditionale. Iar porturile USB si AUX se vor potrivi celor care prefera muzica de pe dispozitive mobile, de exemplu smartphone.

CARACTERISTICI TEHNICE
Amplificator cu tuburi electronice
Ecran LCD
Port USB 2.0
Bluetooth si NFC
Radio FM
CD player CD audio / CD-MP3
2 intrari AUX 
Putere de ieșire: 2 x 75 W (RMS)
Telecomanda
Sursa de alimentare: 220-240 V, 50/60 Hz

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare