Sistem audio cd player/usb/tuner fm/bluetooth
Produsul precedent Produsul urmator

Sistem audio cd player/usb/tuner fm/bluetooth

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
1.391,90 Lei
1.031,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM1584CD

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur

Muzica pe toate canalele
Sistemul KM1584CD ofera o gama larga de posibilitati: CD player, doua intrari AUX, port USB, radio FM si Bluetooth. Depinde doar de tine cum vei utiliza toate specificatiile acestui sistem audio.
Umple-ti lumea cu muzica
Daca apreciezi sistemele audio de inalta calitate ca si noi, atunci te vei indragosti cu siguranta de KM1584CD. Dispozitivul este un echipament audio, in adevartul sens al cuvantului. Sistemul impresioneaza cu sunetul exceptional si basul unic. Lasa-te purtat de senzatia unica data de muzica!
Subliniaza-ti stilul
Boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat fac acest dispozitiv cu stil sa combine eleganta moderna cu cea traditionala. Designul robust are un finisaj atent si o estetica ce atrage atentia.

Muzica pe toate canalele
Sistemul KM1584CD ofera o gama larga de posibilitati: CD player, doua intrari AUX, port USB, radio FM si Bluetooth. Depinde doar de tine cum vei utiliza toate specificatiile acestui sistem audio.

Umple-ti lumea cu muzica
Daca apreciezi sistemele audio de inalta calitate ca si noi, atunci te vei indragosti cu siguranta de KM1584CD. Dispozitivul este un echipament audio, in adevartul sens al cuvantului. Sistemul impresioneaza cu sunetul exceptional si basul unic. Lasa-te purtat de senzatia unica data de muzica!

Subliniaza-ti stilul
Boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat fac acest dispozitiv cu stil sa combine eleganta moderna cu cea traditionala. Designul robust are un finisaj atent si o estetica ce atrage atentia.

CARACTERISTICI TEHNICE
Ecran LCD
Port USB 2.0
Bluetooth
Radio FM
CD player audio / CD-MP3
Intrare 2 x Aux-in
Mufa jack pentru casti 
Putere de ieșire: 2 x 45 W (RMS)
Telecomanda

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare