Sistem audio passion kruger&matz
Produsul precedent Produsul urmator

Sistem audio passion kruger&matz

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
3.410,10 Lei
2.526,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM0512

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur

Coloane active Kruger&Matz Passion 2.0

Coloane active Kruger&Matz Passion 2.0

Coloanele active Passion 2.0 sunt un set de doua boxe cu 3 cai si bass reflex. Puterea de iesire de 2 x 80W si convertorii de calitate folositi iti vor oferi o experienta de neuitat atunci cand asculti muzica sau cand urmaresti filme la televizor.

Set boxe active stereo Kruger&Matz

Set boxe stereo

Setul de boxe active Kruger&Matz Passion 2.0 este caracterizat de un sunet echilibrat. Cele trei convertoare plasate in partea din fata a boxelor proceseaza sunetul de medii si inalte venit de la cele doua difuzoare woofer de 5 inch cu membrana de celuloza si de la tweeterul de 1 inch cu membrana de matase.

Coloane active cu subwoofer Kruger&Matz

Coloane cu subwoofer

Sunetul clar de bass este oferit de woofer-ul de 8 inch cu membrana de celuloza si raspuns in frecventa de 36 Hz. Acesta a fost plasat de partea laterala a coloanei, iar astfel produsul isi pastreaza forma subtire.

Coloane active Kruger&Matz cu amplificator incorporat

Coloane cu amplificator incorporat

Daca preferi solutiile practice, atunci vei aprecia faptul ca boxele Kruger&Matz Passion 2.0 au amplificator incorporat, astfel ca se rezolva problema cumpararii altor echipamente suplimentare si nevoia de a conecta mai multe cabluri.

Coloane active Kruger&Matz cu izolarea vibratiilor

Izolarea vibratiilor in boxe

Cand alegi boxele Passion 2.0 nu trebuie sa iti faci griji pentru vibratiile emise. Coloanele Kruger&Matz au suport cu picioare de plastic ce izoleaza vibratiile.

Coloane active Kruger&Matz cu Bluetooth

Coloane cu modul Bluetooth

Daca ai stocata majoritatea melodiilor preferate pe telefon, atunci poti uita de cabluri. Functia Bluetooth iti permite conectarea rapida a boxelor cu telefonul. Usor si la indemana!

Coloane active Kruger&Matz cu USB

Porturi boxe

Vrei sa redai muzica si de pe alte surse? Boxele Kruger&Matz Passion 2.0 au o serie de intrari audio: RCA, coaxial, optica, care iti permit conectarea televizorului sau a unui pick up. Boxele au si un port USB, astfel ca vei putea asculta muzica si de pe un stick USB, dar si port antena pentru radio FM sau radio digital DAB+.

Coloane active Kruger&Matz cu panel stereo

Panel de control

Pe partea din fata a coloanelor Kruger&Matz Passion 2.0 se afla un panel de control ce iti permite o folosire usoara a functiilor boxelor. Acesta are pe langa diverse butoane si un display ce sporeste confortul in utilizare si un indicator Bluetooth ce te informeaza atunci cand se face conectarea cu un alt dispozitiv.

Coloane active Kruger&Matz cu telecomanda

Set coloane cu telecomanda

Daca apreciezi confortul, atunci te vei bucura sa afli faptul ca setul de coloane Kruger&Matz Passion 2.0 are si o telecomanda cu ajutorul careia poti schimba muzica, poti selecta sursa de redare si ajusta bass-ul si treble-ul. Totul fara sa te ridici de pe canapea!

Boxe coloana active pentru livingul tau

Boxe coloana pentru livingul tau

Boxele active Passion 2.0 nu au numai calitate foarte buna a sunetului, ci si un design care atrage privirea. Coloanele subtiri din lemn furniruit cu partea din fata neagra, vor arata bine in orice incapere. Modelul este disponibil in trei culori, iar astfel vei gasi cu siguranta modelul care ti se potriveste.

Coloanele active Passion 2.0 sunt o optiune pentu cei care apreciaza nu numai un sunet de calitate atunci cand se uita la TV, ci sunt interesati si de partea estetica. Coloanele subtiri cu amplificator incorporat rezolva problema cumpararii altor echipamente suplimentare si nevoia de a conecta multe cabluri.


Setul contine doua coloane cu 3 cai cu putere de iesire de 2 x 80W, care garanteaza un sunet profund si echilibrat, oferind astfel o experienta de neuitat. In partea din fata a fiecarei coloane se afla doua woofere de 5 inch si un tweeter cu magnet de neodym si membrana de matase de inalta calitate. Pe partea laterala a fost plasat un woofer de 8 inch care ofera o buna redare a frecventelor joase, rezultand un sunet de bass puternic si dinamic.


Setul de coloane active Passion ofera o gama larga de posibilitati. Echipat cu port USB si doua intrari RCA, dispozitivul permite redarea de continut audio de pe playere media. Cei care au o multitudine de melodii pe smartphone vor aprecia conectarea rapida prin Bluetooth. O alta optiune interesanta este posibilitatea de a reda o multitudine de posturi radio. Boxele active Passion nu au numai calitate foarte buna, ci si un design care atrage privirea. Coloanele subtiri din lemn furniruit cu partea din fata neagra, vor arata bine in orice incapere.

Caracteristici Tehnice
Putere iesire (RMS): 2 x 80W
Raspuns in frecventa: 36 Hz - 20 kHz
Putere consumata: 250 W
Impedanta: 4 ohm
Sensibilitate: 91 dB
Nivel semnal intrare: 500 mV
Difuzoare: 1 x 8 inch, 2 x 5 inch, 1 x 1 inch
Radio FM: da
Rasport semnal/zgomot: 70 dB
Distorsiuni (1W, 1 kHz): 0.5 %
Reglaj bass (100 Hz): +/- 10 dB
Reglaj inalte (10 kHz): +/- 10 dB
1 port USB
Intrare: 2 x RCA, coaxial, optic
Alimentare: 220 - 240 VAC, 50 Hz
Dimensiuni (mm): 190 x 320 x 1050
Greutate: 46.25 kg (cu ambalaj)



0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare