Smartphone kruger&matz live 3 culoare alb
Produsul precedent Produsul urmator

Smartphone kruger&matz live 3 culoare alb

0 Review-uri Scriu un review!
Lipsa stoc   Favorite
1.332,50 Lei
987,00 Lei
LIVRARE GRATUITA!


Cod Produs:

KM0428

Brand:

Krüger&Matz

Livrare gratuita ORADEA: orice comanda se preda gratuit in Oradea

Livrare in maxim 48 de ore

Peste 20.000 de produse

Plata cu cardul Plata in 12 rate fara dobanda

14 de zile drept de retur

Vezi mai multe
La prima privire, smartphone-ul Kruger&Matz este altfel... mai bun! Display-ul IPS de 5 inch poate sa incante si cei mai pretentiosi clienti. Daca adaugam si rezolutia FullHD, 1080x1920 pixeli, avem culori profunde, dar si o reproducere foarte vie a culorilor puternice si unghiuri largi de vizualizare. Vezi mai multe cu noul smartphone Kruger&Matz LIVE 3.
In al noulea cer
Pentru prima oara in oferta sa, brandul Kruger&Matz va ofera un smartphone cu parametrii atat de avansati. Procesorul octacore Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB RAM, 16 GB memorie interna si functia Dual SIM sunt doar inceputul pentru a vedea cu adevarat ce te asteapta daca decizi sa faci parte din aceasta aventura alaturi de telefonul tau LIVE 3.
Camera de 13 Megapixeli!
Kruger&Matz crede in pasiune si ofera prin smartphone-ul sau instrumente pentru a-ti face cunoscuta pasiunea. Suntem convinsi ca LIVE 3 este perfect potrivit pentru acest rol. Camera fata de 8 Mpix este o adevarata bucurie pentru iubitorii de selfie-uri si mesagerie instant. Datorita ei, apelurile video devin o placere, precum si realizarea de fotografii de orice fel. In schimb, camera spate de 13 Mpix este ideala pentru pastrarea momentelor tale imporatante. Pentru o si mai buna eficienta, telefonul este echipat cu autofocus rapid si iluminare LED a camerei spate.
Gata pentru a apela
Smartphone-ul LIVE 3 a fost creat pentru a tine pasul cu tine. Apelul tau este acum si mai usor de realizat: nu trebuie decat sa ridici un deget. Dubla apasare pe display va scoate telefonul din standby. Abrevierea unei litere iti va face mai rapid accesul la aplicatiile pe care le folosesti in mod frecvent. De exemplu, pentru a scrie un SMS, doar desenzi pe ecran litera S, apoi tragi in jos pentru deblocare ... si gata! Chiar mai rapida este tranzitia de la ecran blocat la optiunea de apelare rapida. Nu trebuie decat sa tragi spre dreapta imaginea. Fara miscari suplimentare! Iata ce poate face telefonul tau!
Android 5.0 Lollipop
Daca esti fan Android, atunci cu siguranta ultima varianta a acestui sistem de operare iti va placea. 5.0 Lollipop are o grafica surprinzatoare, mult imbunatatita, nou meniu de setari, o functie suplimentara de setari rapide si notificari pe ecranul de blocare. Si mai mult decat atat...convinge-te singur!
ABC-ul comunicarii
LTE, Wi-Fi, GPS, BT sunt doar cateva specificatii oferite de LIVE 3. Conexiunea wireless este unul din cele mai importante avantaje ale acestui smartphone. Aplicarea noului standard Wi-Fi 802.11 ac face ca transferul de date sa atinga 1 Gb/s! Indiferent daca folosesti Bluetooth-ul pentru transfer de date, Wi-Fi pentru a te conecta la retea sau GPS pentru gasirea drumului corect, LIVE 3 a fost creat sa te ajute!
Mai putin... si totusi mai mult
LIVE 3 ofera utilizatorilor sai confort sporit, dar si cheltuieli mai mici. Cu doua sloturi pentru card SIM, telefonul tau poate functia cu doua carduri simultan. Tu esti cel care decizi cum vei folosi oportunitatile pe care ti le ofera acest telefon.
Poti alege intre doua culori: alb si grafit.
 

Descriere:
Sistem de operare: Android 5.0 Lollipop
CPU: Octa-Core Cortex A53 ARM
Chipset: Qualcomm MSM8939
Frecvența procesorului: 4 x 1.7 GHz + 4 x 1.0 GHz
GPU: Adreno 405
RAM: 2 GB
Memorie internă: 16 GB
Memorie externa: microSD (max. 32 GB)

Ecran
Touch panel: capacitiv 5 puncte
Dimensiune ecran: 5 "
Rezolutie: 1920x1080 px FHD
matrice IPS
Gorilla glass

Multimedia
Camera:
- fata; 8 megapixeli
- spate: 13 megapixeli
- AF Flash
Radio FM
Microfon
Difuzor

Comunicare
LTE
Rețea: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / FDD-LTE
GPS / AGPS
Wi-Fi 802.11b / g / n / ac
Bluetooth 4.0

Senzori
- proximitate
- accelerometru
- lumini

Porturi
- 2 x Slot SIM (microSIM)
- cititor de carduri MicroSD
- microUSB
- ieșire căști

Alimentare
- sursă de alimentare: 5 V / 1 A
- capacitatea bateriei: 3050 mAh

Greutate: 130,2 g
Dimensiuni: 140 x 70 x 9.3 mm

Livrat in colet;
- alimentator
- cablu USB
- manual de utilizare

0 review-uri

0

Rating general

Scrie un Review
Rating

Produse similare